Nyhetsbrev desember

Hei alle korforeldre
Takk til flinke korister for to kjempefine julekonserter søndag 13. desember.
Vi er klare for aller siste innspurt i 2015, og her kommer viktig informasjon angående de siste arrangementene, samt fakturering av medlemskontingenten.

Juleaften
Julegudstjenesten i Høybråten kirke er flyttet fra kl. 14.00 til 13.00! Koristene møter i kirkekjelleren (inngang på baksiden av kirken) kl. 12.30. Antrekk: pentøy.

Medlemskontingent
Medlemskontingenten for skoleåret 2015/2016 er sendt ut. Koret har tatt i bruk et nytt faktureringsprogram som sender e-postfaktura. Det vil si at dere ikke mottar regning i posten som tidligere. Det kan virke som om vi ikke har nådd alle, og vi ber dere derfor om å gi oss en tilbakemelding hvis dere ikke har mottatt faktura på medlemskontnigent og eventuelt depositum for uniform.

Julekonsert for AKS
Onsdag 16. desember holder skolekoret julekonsert for barna på AKS. Husk nisselue.