Nyhetsbrev sommer 2016

Sommerferien nærmer seg med stormskritt, og før vi ønsker god sommer, vil vi benytte anledningen til informere litt om høstens aktiviteter.

Det blir noen endringer i koret; vi har valgt å ikke forlenge kontrakten med Tori, dirigenten vår de to siste årene. Vi takker Tori for arbeidet og innsatsen hun har lagt ned med koret. Etter to år ønsker vi å se på nye muligheter for å utvikle koret videre. Arbeidet med å få på plass en ny dirigent er i gang. Vi må bytte øvelsesdag pga. at lærernes fellestid flyttes til onsdager. Den mest aktuelle dagen er mandag, men dette må vi komme tilbake til når de ulike klassetrinnenes timeplanene er klare og AKS har lagt sine turdager.

Høstens program vil ikke være klart før vi har en ny dirigent på plass, men vi velger likevel å gi dere en foreløpig plan. Høsten er tid for mange tradisjonelle arrangementer som vi håper vi fortsatt får mulighet til å delta på, og mange av disse arrangementene er datofestet.

Første skoledag, mandag 22. august

Koråret starter tradisjonen tro med at vi ønsker de nye førsteklassingene velkommen til skolen. På dette arrangementet er det hyggelig om ALLE som har vært med i skolekoret foregående år deltar, uansett om man ønsker å fortsette i koret utover høsten eller ikke. Som vanlig synger koret Første dag i første klasse og Friminutt. Vi kommer tilbake med tidspunkter og sangtekster.

Kortur, lørdag 17.- søndag 18. september

Nytt av året er at vi arrangerer Kick off med ”gamle” og nye korister fra 2. – 7. klasse. Lørdag 17. september setter vi kursen mot Knattholmen leirsted ved Sandefjord. Dette blir en overnattingstur hvor det sosiale og det å bli bedre kjent med hverandre settes i fokus. Vi håper alle som har vært med i skolekoret dette skoleåret blir med på tur.

Se gjerne mer her: Knattholmen

FN-dagen, mandag 24. oktober

Flere aktører i bydel Stovner markerer FN-dagen med ”verdensfest” og Høybråten skolekor har deltatt de siste par årene.

”Hjertefred”, søndag 6. november

Hjertefred Groruddalen arrangeres av Lions Club Oslo-Maud og finner sted på Hølaløkka, Grorud. Høybråten skolekor har vært invitert de siste årene. På dette arrangementet har vi vanligvis hatt med koristene fra 2. klasse og oppover.

Korweekend i regi av Ung i kor, lørdag 12.- søndag 13. november

(For koristene fra 4.- 7. Klasse)

Julegrantenning i Høybråtenparken, søndag 27.11.

I tillegg har kommer aktiviteter som ikke er datofestet ennå:

Korseminar (november)

Julekonsert (desember)

Konsert for AKS? (desember)

Vi håper å se alle koristene igjen til høsten, og oppfordrer spesielt de som vurderer å slutte å prøve fram til høstferien før de tar en endelig avgjørelse. Vi fakturerer ikke medlemskontingenten før etter høstferien. Samtidig håper vi å få med mange nye sangglade barn i det flotte koret vårt.

Vi benytter anledningen til å takke for et flott korår med mange fine arrangementer og konserter. God sommer til alle fine korister og deres familier!