Aktiviteter frem til sommerferien

Vårkonserten vår ble en stor suksess. En stor takk rettes til korister, Marianne, musikere og til foreldre, søsken, familie og venner som fylte Rommen Scene som publikummere. Sommerferien nærmer seg, og før vi ønsker god sommer, vil vi benytte anledningen til å informere om de siste aktivitetene dette skoleåret.

Siste ordinære øvelse

Siste ordinære øvelse blir torsdag 1. juni. Siden koret skal holde en liten konsert for alle på AKS torsdag 8. juni, blir dette siste ordinære korøvelse dette skoleåret. Alle møter til vanlig tid.

AKS-konsert

Torsdag 8. juni kl. 14.30, Amfiet, Høybråten skole,

Oppmøte: I musikkrommet for korister på 1.- 5.- trinn kl. 14.00. 7. trinn møter kl. 14.20.

Etter konserten kan de som vil være i musikkrommet med Marianne fram til 15.30

Parkkveld

Tirsdag 13. juni kl. 18.30, Høybråtenparken,

Oppmøte 18:15 foran scenen

Antrekk: Sommerklær.

Høybråten velforening arrangerer parkkveld med underholdning, loddsalg og andre spill, samt salg av kaffe, kaker, vafler, hamburgere, pølser, brus og is. I tillegg til koret, kommer Høybråten skoles musikkorps, 17. maikorpset og Oslo Janitsjar. Benedikte Adrian kommer, det samme gjør klovnen Mortinini.

Lions 100 årsjubileum

Lørdag 17. juni, Stovnerskogen sykehjem,

Oppmøte: 15:45 Stovnerskogen sykehjem.

Antrekk: Koruniform.

Vi har fått en forespørsel om å underholde på Stovnerskogen Sykehjem i forbindelse med 100 årsjubileet til Lions Club Internasjonal lørdag 17. juni. Lions Høybråten arrangerer grillfest for alle som bor der og pårørende fra kl. 14.00- 17.00. De ønsker at koret kommer og underholder med noen sanger mot et honorar. Alle som kommer får grillmat.