En unik og minneverdig opplevelse for livet!

Høybråten skolekor med vellykket deltagelse på HMK Kongens og Dronningens 75-årsjubileum

Høybråten skolekor hadde den store ære å bli forespurt om å være med og synge for kongeparet i Oslo Domkirke i dag (31. mai). Det ville vi selvsagt, og vi har hatt to byturer med øvelser i Domkirken forut for dagens arrangement. Vårt bidrag var som mange vet å delta i en samisk joik som også skulle markere seremoniens begynnelse. Bidraget var ikke av de lengste, men vi som hadde gleden av å se og høre på fikk oppleve ivrige, oppstemte og entusiastiske barn gjøre sitt beste for å gjøre kongeparet fornøyde, noe vi uten tvil kan si at de klarte. På kirkebenkene kunne vi foruten kongeparet selv se blant annet kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit m/barn, statsminister Jens Stoltenberg med frue og flere andre kjente ansikter fra det offentlige Norge. Mange av barna var også synlig imponert over at så mange politifolk hadde funnet veien til Domkirken denne dagen. Selv om mange av barna nok er slitne etter en lang dag er det ikke usannsynlig at inntrykkene fra Domkirken vil følge mange av dem langt inn i drømmeland i natt.