Koret synger 1. mai

Høybråten skolekor har takket ja til å synge på Folkvang 1. mai i forbindelse med et av Høybråten Arbeidersamfunns 1.mai arrangementer. Koret skal synge kl 17.00 etter at Høybråten Skoles musikkorps har spilt i gatene.

Oppmøtested: Folkvang, Folkvangveien 26 (samme bygg som legekontoret, rett over veien for Joker)
Oppmøtetid: kl. 16.15.
Antrekk: Uniform (mørke/sorte sko, sorte strømper/bukse/skjørt, hvit pologenser, cape/skjerf)
Ferdig: ca 17.30.
Påmelding til dette arrangementet (og resten av våraktivitetene) finner du her. Alle må ha registrert seg innen lørdag 27. april.

Vi presiserer at dette er et oppdrag. Med dette menes det at det ikke forventes at koristene med familier skal delta på hele arrangementet. Koristene vil få bolle og juice etter at de har sunget, og deretter står koristen med foreldre fritt til å dra hjem. Koret får betalt for oppdraget.