HSKOR til MGP jr. i Oslo Spektrum, lørdag 30. august 2014

Vi gjentar suksessen fra i fjor og tar med oss koristene til Oslo Spektrum for å se MGP jr.-finalen.

Dette er et tilbud for de koristene som planlegger å fortsette i koret. Det er en egenandel for arrangementet på kr 200,-. Dette inkluderer reise ned til Oslo, MGP jr.-billetten og buss tilbake til Høybråten skole etter arrangementet. Velger koristen å slutte i koret før nyttår 2014/15, faktureres den faktiske kostnaden på arrangementet. Full pris på billettene er kr 500,- så det som etterfaktureres i et slikt tilfelle er med andre ord restbeløpet (kr 300,-) for billetten + en estimert transportkostnad på ca kr 50,-.

Mer informasjon om tidspunkter kommer, men arrangementet starter ca kl. 18.00.
Vi kommer til å trenge frivillige voksne som hver får ansvar for en gruppe på ca 8 korister. Meld fra om du kunne tenke deg dette i påmeldingsskjemaet.
Pga reservasjon av billetter må vi ha påmelding senest innen søndag 27. april. Alle må svare.