CD-innspilling ferdig!

Endelig ble vi ferdige på Stovner Rockefabrikk! Det var høyt under taket – mange fornøyde barn og slitne frivillige fra Rommen mediagruppe!

Nå går CDen til produksjon og vi er lovet at den skal være klar i god tid før jul. På CDen vil det være 4 låter. Barn av regnbuen og Barn av regnbuen remix (begge med skolekoret), KaSimba og Rohat vil ha hver sin låt på albumet. Mediagruppen på Rommen har laget cover sammen med en kunstner. I tillegg til sangene prøver man å få med bilder og kanskje en videosnutt!

Det er Stovner Ungdomsråd som har bevilget penger til produksjon og trykk av et antall CDer. Alle korister som var med på CDen og/eller Rommen Scene vil få en CD hver. I tillegg kan dere bestille ekstra CDer for kr 50,- per stykk ved å sende en e-post til epost[a]hskor.no med «CD-bestilling» i emnefeltet. Ekstrabestillingen må vi ha innen onsdag 19. november. Dette kan bli en fin gave til under treet i år!

Sjekk video fra FN dagen på Rommen Scene.

Med vennlig hilsen,

Styret