Utlevering av uniformer

Vi er klare til å dele ut uniformer og stjerner til våre flinke korister.
Følgende vil bli delt ut:

Aspiranter (korister på 1. trinn)
Gutter: rødt skjerf.
Jenter: blått skjørt og rødt skjerf.
Lånes av koret mot et depositum på kr 100.-. Faktura vil bli sendt ut i etterkant.

Hovedkorister (korist fra 2. trinn og oppover)
Gutter: rød jakke.
Jenter: cape.
Lånes av koret mot et depositum på kr 500.-. Faktura vil bli sendt ut i etterkant.

Stjerner på capen/jakken
Når korister har gått ett år i koret byttes det røde skjerfet ut med en rød cape eller jakke. Samtidig får man utlevert sin første årsstjerne. Denne skal monteres på venstre side av kragen (hjertesiden), omtrent en knappebredde inn fra kanten. Neste årsstjerne skal plasseres en halv knappebredde til siden for den første. Det samme gjelder for tredje årsstjerne. Fjerde, femte og sjette årsstjerne følger samme mønster som de tre første årsstjernene, men da på høyre side av kragen.
Utlevering
Uniform og stjerner kan hentes hos materialforvalter Sandra Sørholt, i Nybyggerveien 22, tirsdag den 1. desember kl 18-20. Det vil også være mulig å hente uniform og stjerner etter korøvelsen i kirken den 9. desember kl 16.00. Husk å ta med uniform som skal leveres tilbake!

Uniformen skal brukes under Julekonserten den 13. desember.