Informasjon om vårens program

Konsert i Grorud Samfunnshus 17. april

Her kommer endelig informasjonen angående konserten Høybråten skolekor skal delta på søndag 17. april. Koret er så heldig å ha blitt invitert av Økern Damekor til å gjøre en konsert sammen med dem og Grünerløkka Mannskor. Høybråten skolekor skal synge seks sanger fra «Cats» og «Aristokattene». Økern Damekor starter konserten og synger fire sanger, så gjør Høybråten skolekor sitt repertoar, før Økern Damekor igjen går på scenen og synger 4-5 sanger før pause. Etter pausen opptrer Økern Damekor og Grünerløkka Mannskor. Korets obligatoriske tilstedeværelse avsluttes til pause, og foreldrene overtar ansvaret for sine barn. De som ønsker det, kan reise hjem i pausen. I pausen vil det bli salg av kaffe, kaker og saft/juice.

Konserten er åpen for alle, billetter kjøpes kontant i døren (150kr., barn under 12 år gratis)

Alle korister som ikke har meldt seg på, eller meldt avbud gjøre det på denne siden.

Sted: Grorud Samfunnshus (Gårdsveien 6, 0901 Oslo)
Tid: Oppmøte: 17.15, konserten starter kl. 18.00
Antrekk: Uniform
De som ikke har uniform kan ta kontakt med Sandra på tlf. 47 34 84 56

Konsert 7. juni

Hold av 7. juni! Koret har booket Rommen Scene for vår egen konsert med «Katter» som tema. Her vil vi få se hva våre unge håpefulle har øvd på det siste halve året. Konserten starter kl. 18.00.