«Alle ønsker at de var en katt»- konserten tirsdag 7. juni

 

Da nærmer det seg tid for konserten vår

«Alle ønsker at de var en katt»

på Rommen Scene. Koret synger og danser til sanger fra bl.a. ”Cats” og ”Aristokattene”.

Oppmøtetidspunkt: koristene møter kl. 15.00, avtal gjerne samkjøring. Alle møter samtidig slik at vi får øvd på sang og dans og gjennomført en generalprøve med musikere før konserten.

Det er viktig at koristene øver på sangene til konserten. De fikk utdelt sanghefte på fellesøvelsen 11. mai, samt at 4.- 6. klasse har fått tilsendt siste versjon av «Sjellikar» på mail. Noen av de eldste koristene skal dele på rollen som konferansierer og har fått tilsendt manus på mail, les godt på dette også.

Alle koristene må ha med seg drikkeflaske og gjerne også en matpakke hvis de ikke rekker å spise etter skoletid/på AKS. Vi serverer pizza ved ca 17.00.

Koristene fra 2D kommer så raskt som  mulig etter bowlingturen med AKS.

Antrekk: alle koristene møter i/har med seg langermet genser og tights i «kattefarger»; hvitt, svart, brunt eller grått, samt katteører (og eventuelt hale). Koristene får utdelt «pelsmansjetter» til å ha rundt håndledd og bein når de kommer til Rommen Scene.

Tid: konserten starter kl. 18.00. Dørene åpner kl. 17.30.

Billettpriser: 100,- for voksen, barn under 16 år kommer gratis inn. Billettene kan kjøpes i døra, eller via Rommen Scenes nettsider http://www.rommenscene.no/ Det er viktig å merke seg at også barnebillettene må bestilles for å være sikret ledige plasser.

Konserten markerer slutten på årets korsesong, det blir ingen flere korøvelser dette skoleåret. Vi legger nå planer for neste korår og håper å ha klart et foreløpig program før sommerferien.

Vi gleder oss til konsert!