Nytt korår 2016/2017

Velkommen til et nytt og spennende korår med ny dirigent! Vi er glade for å kunne presentere Marianne Pentha som dirigent for Høybråten skolekor. Marianne har bred musikkfaglig bakgrunn. Hun har gått musikal- og artistlinjen ved Bårdar Akademiet, har en bachelor i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo og har koret for blant annet Sivert Høyem, Jarle Bernhoft, Noora Noor og Vinnie. I sommer har hun vært å se på Sommeråpent som en av to vokalister i gruppa Popzilla. Hun har også vært med på The Voice på TV2. Marianne er dessuten bosatt her på Høybråten. Vi gleder oss!

Korøvelsen legges til torsdager. Oppstart blir i uke 35, organisering og tidspunkter kommer vi tilbake til.

Tradisjonen tro er vi så heldige å få lov til å synge for årets førsteklassinger på første skoledag, mandag 22. august. Alle koristene møter i amfiet kl. 10.10 og kl. 12.15. Se tilsendt e-post for sangtekster og mer informasjon.

Vi håper alle har satt av helga 17.- 18. september og blir med på kortur til Knattholmen ved Sandefjord. Vi har fokus på det sosiale og det å ha det gøy i sammen. Vi har bl.a. bestilt instruktør til klatring på lørdag. Vi satser på avreise fra Høybråten skole med buss kl. 10.00 lørdag og avreise kl. 14.00 fra Knattholmen på søndag. På Knattholmen skal vi bo i storhytte(r).

Vi håper alle som var med i skolekoret forrige skoleår blir med. Vi i styret gleder oss til å dra på tur med våre flotte korister.

Turen vil kun koste 300,- per korist, koret dekker resten.

Påmelding av koristene til Knattholmen gjør man her. Påmeldingsfrist er søndag 28. august.