Øvingstider

Her kommer oppsettet for høstens korøvelser. Første korøvelse blir torsdag 8. september. I nyhetsbrevet om koråret 2016-17 kom vi i skade for å skrive at vi starter opp igjen i uke 35, det riktige er uke 36.

Oppsettet blir som følger:

14.00 – 14.45: 4.- 6. klasse

14.45 – 15.30: 2.- 3. klasse

15.30 – 16.00: 1. klasse

16.00 – 16.30: 7. klasse

Invitasjon til nye og «gamle» korister vil komme som ranselpost i løpet av uka.

Det er et puslespill å få lagt oppsettet slik at det passer med timeplanene til de ulike trinnene, aktiviteter på AKS og fritidsaktiviteter ellers. Tidligere har de eldste, 4. klasse og oppover, øvd sammen, men i år slutter 7. klasse litt senere. Vi har derfor valgt å sette opp egen øvingstid til dem. 5. klassingene får en pause på 40 minutter mellom undervisning og korøvelse. Vi oppfordrer dem til å benytte skolegården, kanskje spise matpakke eller gå hjemom en liten tur.

Det vil kunne komme endringer av oppsett; men det vil skje i dialog mellom korister, dirigent og styret og varsles i god tid.

Vi minner også om påmelding til turen til Knattholmen 17. – 18. september. Meld på barnet ditt i løpet av mandag 29. august. Vi håper at så mange som mulig av koristene våre har lyst og mulighet til å bli med! 

Meld dere på turen her.