Program for våren 2017

Her kommer et foreløpig program for våren. Koret er i full gang med innøving av repertoaret til vårens høydepunkt; konserten vår på Rommen Scene. I år er det Melodi Grand Prix som er tema. Koret skal delta på sang- og videoinnspilling, det blir seminar og parkkveld.

Årsmøte 8. mars

Sted: amfiet, Høybråten skole
Tid: onsdag 8. mars kl. 18.30

Hold av dagen. Innkalling med årsmelding og regnskap kommer snart.
Vi minner om at alle kormedlemmer plikter å stille med én representant.


Sang- og videoinnspilling 

Åsmund Gylder ønsker å få med koret på innspilling av «En Frelsessang» med video i studioet på Stovner Rockefabrikk. Sangen ble framført på arrangementet i forbindelse med FN-dagen i Fossum kirke, der koret sang sangen sammen med Åsmund. Vi håper vi får til dette i løpet av mars.


Seminar 23. april

Sted: Musikkrommet, Høybråten skole
Vi bruker seminaret til å øve på repertoaret til vårkonserten. Vi legger opp til at de ulike gruppene kommer til ulik tid, slik at ikke dagen blir så lang for koristene. Oppmøtetidspunkt og organisering kommer vi tilbake til.


Vårkonsert 23. mai

Da nærmer det seg tid for vårkonsert på Rommen Scene der koret synger og danser til sanger fra Melodi Grand Prix.

 

 


Parkkveld

Sted: Høybråtenparken
Tid: tirsdag 13. juni kl. 18.30