Vi ønsker gutter og jenter velkommen inn i koret! 🎶

Innmelding

Høybråten Skolekor tar gjerne imot nye medlemmer. Velkommen skal du være!

Hvis barnet ditt vil prøve seg i koret, har vi åpne øvinger på tirsdager t.o.m 3. september. Fra 10. september får man én prøvetime.

For nye korister fyll ut dette skjemaet (lenken åpnes i et nytt vindu) for å melde inn ditt barn i Høybråten skolekor. Gi beskjed til AKS at de skal være med på korøvelser (1.-4. trinn).

Prøvekandidater må også meldes inn via dette skjemaet. Dersom barnet ikke ønsker å fortsette i koret etter prøven, meldes de ut igjen under utmelding.

Det er viktig at dere melder inn koristene slik at vi har mulighet til å kunne kontakte foresatte og korister med informasjon om øvelser og arrangementer mv.

Vi øver på musikkrommet på Høybråten skole hver tirsdag. 1. trinn fra 14.00 til 14.30, 2.-3.trinn fra 15.20- til 16.00 og 4.-7. trinn fra 14.30 til 15.15.

Koret opptrer på arrangementer som er lagt til lokalmiljøet, som parkkveld og julegrantenning, og vi arrangerer selv bl.a. julekonsert og sommerkonsert.

Korforeldre er viktige bidragsytere som får koret til å gå rundt og stiller opp på arrangementer og dugnader gjennom året.

 

Koret bruker app`n Spond for informasjon og kommunikasjon. Denne kan lastes ned via Google Play (Android) eller App store (iOS).

Velkommen til Høybråten Skolekor!


Publisert

i

av